Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
08:00 - 15:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.07.2019
Nový dopravce
Zavedl jsem možnost poslat zboží přes Zásilkovnu na výdejní místa po celé České republice.Pro začátek jen pro zboží o hmotnosti do 5 kg, max. strana 7... číst celé
22.05.2019
Výběr barev
Dnes jsem zavedl možnost výběru barvy (u položek jako např. tašky 4 - 10 kg) - kdy to dříve nešlo a muselo se napsat do poznámky.   číst celé
10.05.2019
EKO plasty
Spousta zákazníku je v domnění, že plastová brčka, kelímky, příbory, tašky jsou již zakázané.Skutečnost je ale, že to má být až od roku 2021. Ale ješt... číst celé
Zobrazit všechny novinky

                  EET:

„Podle zákona o evidenci tržeb
je prodávající povinen vystavit
kupujícímu účtenku. Zároveň je
povinen zaevidovat přijatou tržbu
u správce daně online; v případě
technického výpadku pak
nejpozději do 48 hodin.


 
 

 

 

 

 

 

-

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Petr Krečmer, se sídlem bří.Mikolášků 639-Velká Bystřice, IČ 43995276 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu

  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
    - zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Nabízíme:
  • široký sortiment zboží
  • prodej přímo ze skladu
  • možnost platit kartou
  • bezproblémové parkování
  • rozvoz v Olomouci zdarma 
  • expedice do druhého dne
  • 27 let zkušeností s obaly
Kde nás najdete:

Olomouc

Holická 574 / 31 

Kontaktní box
Krečmer OBALY
info@krecmer.cz
08:00 - 15:00
© 2019 | Krečmer OBALY
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.