Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
08:00 - 15:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
11.02.2019
ESHOP V NOVÉM KABÁTĚ
Od 10.2.2019 se změnil design těchto stránek, snad se Vám bude líbit.Pro správné zobrazení na PC, by jste měli vpravo vidět 3 sloupce se zbožím, pokud... číst celé
17.05.2018
Ochrana osobních údajů e-shopu Krečmer OBALY
Petr Krečmer se sídlem bří Mikolášků 639 - Velká Bystřice, IČ 43995276, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evro... číst celé
02.01.2018
Tašky zdarma již nedáváme - viz zákon o obalech
Zákon o obalech - výňatek (novinky od 1.1.2018): §2 m) plastovou odnosnou taškou je nákupní taška s držadly nebo bez nich poskytovaná spotřebiteli ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

                  EET:

„Podle zákona o evidenci tržeb
je prodávající povinen vystavit
kupujícímu účtenku. Zároveň je
povinen zaevidovat přijatou tržbu
u správce daně online; v případě
technického výpadku pak
nejpozději do 48 hodin.


 
 

 

 

 

 

 

-

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Petr Krečmer, se sídlem bří.Mikolášků 639-Velká Bystřice, IČ 43995276 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Nabízíme:
  • široký sortiment zboží
  • prodej přímo ze skladu
  • možnost platit kartou
  • bezproblémové parkování
  • rozvoz v Olomouci zdarma 
  • expedice do druhého dne
  • 27 let zkušeností s obaly
Kde nás najdete:

Olomouc

Holická 574 / 31 

Kontaktní box
Krečmer OBALY
info@krecmer.cz
08:00 - 15:00
© 2019 | Krečmer OBALY
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.