Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
08:00 - 15:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.04.2020
Duben 2020 novinky:
Od 15.4.2020 nově možnost zaplacení zboží kartou nebo online bankovním převodem ( přes platební bránu). číst celé
22.07.2019
Nový dopravce
Zavedl jsem možnost poslat zboží přes Zásilkovnu na výdejní místa po celé České republice.Pro začátek jen pro zboží o hmotnosti do 5 kg, max. strana 7... číst celé
10.05.2019
EKO plasty
Spousta zákazníku je v domnění, že plastová brčka, kelímky, příbory, tašky jsou již zakázané.Skutečnost je ale, že to má být až od roku 2021. Ale ješt... číst celé
Zobrazit všechny novinky

                  EET:

Podle zákona o evidenci tržeb
je prodávající povinen vystavit
kupujícímu účtenku. Zároveň je
povinen zaevidovat přijatou tržbu
u správce daně online; v případě
technického výpadku pak
nejpozději do 48 hodin.


 
 

 

 

 

 

 

-

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Petr Krečmer, se sídlem Velká Bystřice - bří.Mikolášků 639, IČ 43995276 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit.

platebni brana

Nabízíme:
  • široký sortiment zboží
  • prodej přímo ze skladu
  • možnost platit kartou
  • bezproblémové parkování
  • rozvoz v Olomouci zdarma 
  • expedice do druhého dne
  • 27 let zkušeností s obaly
Kde nás najdete:

Olomouc

Holická 574 / 31 



Kontaktní box
Krečmer OBALY
info@krecmer.cz
08:00 - 15:00
© 2020 | Krečmer OBALY
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.